torstai 18. kesäkuuta 2015

Istuin

Pappani kunnostama klaffipöytä, joka meillä toimii tietokonepöytänä, on odottanut eteensä sopivaa tuolia tovin jos toisenkin. Väliaikaisena istuimena on toiminut lainassa ollut jakkara, jonka jälkeen olemme olleet varmoja että tuolissa on oltava selkänoja. :)
Mietinnässä on ollut Artekin Baby rocket, Hayn About a chair, Artekin Domus, Muuton Visu, Vitran DSR ja DSW.. Mikään ei vain ollut SE tuoli, liian iso, muovinen, ilman selkänojaa, liian kallis, tjsp. Ihania tuoleja kyllä kaikki ja varsinkin tuon Baby Rocketin ottaisin takan eteen jakkaraksi koska tahansa. :) (ai miten niin oon tuolifriikki)
Aloin katselemaan Ilmari Tapiovaaran suunnittelemia  Domus-tuoleja tori.fi:stä ja muilta netin myyntipalstoilta. Kunnes muistin Domuksen "pikkuveljen" Aslakin. Se on hieman sirompi muodoltaan kuin Domus, ja sen pyöreät muodot sopisivat hyvin klaffipiirongin kanssa. Pidin myös ajatuksesta, että tuolissa oli käsinojat, jotka eivät kuitenkaan olisi tiellä tuoliin istuessa tai siitä noustessa. Vielä kun sopiva tuoli löytyi käytettynä, kaupat oli tehty. Onneksi veljeni suostui hakemaan ne, sillä 5h automatka ei houkuttanut yksin kahden alle 5v. lapsen kanssa. Nyt Aslakkeja on meillä 4kpl, ja seuraavaksi alkaakin niiden kunnostus. Kahdelle niistä on meillä käyttöä, mutta 2kpl menee myyntiin eteenpäin, koska niille ei ole meillä tilaa, vaikka pinottavat ovatkin.

(yksi meidän tuoleista)

Alla Artekin sivuilta lainattu kuva. Luultavasti maalaan omani valkoisiksi. 
Tykkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti