maanantai 1. kesäkuuta 2015

Sisustusinspiksen purressa

Toissapäivänä sanoin ääneen löytäneeni mieleisen sohvakaluston ja eilen niistä toinen osa oli paketissaan meidän eteisessä. Ja siellä se on vieläkin. 
Eilen lainasin pakettiautoa vanhemmiltani ja lähdimme kuin Aki ja Heli konsanaan, mihinkäs muualle kuin Ikeaan. Ostettiin Kivik-divaani ja vielä on haettavana 3:n hengen istuttava Kivik- sohva. Täytyisi saada hukattua nuo vanhat sohvat pois tieltä ensin.

Lumipalloefektihän siitä alkoi. Nyt on ostettava vielä uusi matto ja sitten olohuoneesta saadaankin ihan mieleinen noilla vanhoilla kalusteilla. Tein kuvakollaasin, jotta näin miltä olohuone tulee näyttämään.


Samalla tein suunnitelman meidän ison eteisen jälkeen tulevaan "eteisvälikköön", jonka seiniltä tahtoisin repiä lasikuitutapetin pois ja laittaa tilalle hieman nätimpää katseltavaa. Tilahan ei ole suuri olisiko 1,5m x 1,5m, ja jokaisella kolmella seinällä on ovi, joten pienellä tapetoinnilla selviää, mutta tila kohentuu huomattavasti ja näin ollen yhdistyy hyvin uudistuneeseen olohuoneeseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti