keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Katon maalaus


Kuvissa näkyy lähtötilanne katon suhteen. Katto oli kuultomaalattu ja jälki oli hyvin epätasainen.
Olemme saaneet muiden huoneiden katot maalattua hyvän aikaa sitten valkoisiksi, mutta olohuoneen katon maalaus on tuntunut motivaation puutteen vuoksi mahdottomalta tehtävältä.
Nyt vanhojen sohvien myymisen jälkeen oli pakko tarttua sutiin ja kolme päivää ja kolme maalikerrosta myöhemmin katto oli maalattu. 
Jotenkin siitä teki mielessänsä paljon isomman homman, vaikka en kyllä kiellä etteikö niska olisi ollut jumissa maalausurakan jälkeen. :)


Huone tuntuu nyt korkeammalta ja valoisammalta, mikä oli tavoitekin. En malttanut olla laittamatta muutamaa kukkakuvaa pihalta. Niitä tulee näin alkukesästä napsittua älyttömät määrät ja myöhemmin saa ihmetellä sitä kukkakuvien määrää.. 

Olohuone kun oli valmiiksi tyhjä maalauksen jälkeen, oli samalla helppo myös pestä lattia ja vahata. Tuo vahaus on viime vuosina jäänyt vähemmälle..

Divaani saatiin jo paikoilleen ja tänään olisi tarkoitus hakea uusi sohva. Täytyy sanoa, että aina huonekaluja valitessa täytyy valita meidän torppaan sellaiset "postimerkkikoon" huonekalut. Ne sopivat tänne hyvin, mutta nyt tein poikkeuksen ja voi olla että lopputulos on kamala. Mutta mukava. Nimittäin nämä Kivik- sohva ja divaani ovat aika muhkeita ja ainakin divaani näyttää meillä todella isolta. Sitä saa onneksi viltillä ja tyynyillä vähän hämättyä, mutta jännityksellä odotan iltaa kun sohva on paikoillaan. 
Tein kyllä sanomalehdistä mallin sohvan mittojen mukaan ja sen puolesta sohva sopii paikoilleen, mutta silti hieman jännittää..

Tein viime viikolla muutaman sisustushankinnan, ja annetaan vihjeiksi Tapiovaara ja Arabia.. Niistä lisää myöhemmin.

-PMK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti